x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Deputatul Ion Stan, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare

de A.M.P   •   25 Ian 2016   •   19:12
Deputatul Ion Stan, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare 482
Foto: Agerpres
Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, informează TVR2. Decizia magistraților este definitivă.

Parlamentarul a fost acuzat de procurorii DNA că a cerut bani de la un om de afaceri, ca în schimb să îi obţină contracte cu statul.

Potrivit referatului procurorilor, în noiembrie 2012, Stan Ion ar fi solicitat unui denunţător 130.000 lei, bani necesari pentru a achiziţiona combustibilul necesar unor autoturisme ce urmau a fi folosite în cursul campaniei electorale, precum şi achiziţionării de produse alimentare ce urmau a fi împărţite în preajma alegerilor parlamentare.
Sursa: stiri.tv.ro
Potrivit referatului procurorilor, în noiembrie 2012, Stan Ion ar fi solicitat unui denunţător 130.000 lei, bani necesari pentru a achiziţiona combustibilul necesar unor autoturisme ce urmau a fi folosite în cursul campaniei electorale, precum şi achiziţionării de produse alimentare ce urmau a fi împărţite în preajma alegerilor parlamentare. - See more at: http://stiri.tvr.ro/deputatul-psd-ion-stan--condamnat-la-doi-ani-de-inchisoare-cu-executare--decizia-este-definitiva_69920.html#sthash.3S3UgmYL.dpuf
Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Decizia este definitivă. - See more at: http://stiri.tvr.ro/deputatul-psd-ion-stan--condamnat-la-doi-ani-de-inchisoare-cu-executare--decizia-este-definitiva_69920.html#sthash.3S3UgmYL.dpuf
sati