Descinderi de amploare în București și Ilfov. Primar cercetat pentru mită

14 Iun 2016   •   12:46
Descinderi de amploare în București și Ilfov. Primar cercetat pentru mită Foto: Intact Images

Procurorii DNA au efectuat marți percheziții la Primăria Jilava, în dosarul în care se cercetează fapte de corupție comise în perioada 2010 - 2012, au precizat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor citate, vizat de anchetă ar fi chiar primarul, iar fapta cercetată ar fi legată de mită.

Procurorii DNA efectuează marți percheziții în cinci locații din București și Ilfov, dintre care una la sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2010 — 2012.

Procurorii DNA efectuează marți percheziții în cinci locații din București și Ilfov, dintre care una la sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2010 - 2012.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de Combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2010 — 2012. În cursul zilei de 14 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale", se arată într-un comunicat DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii de Intervenție Specială a Jandarmeriei.

 

Sursă: Agerpres
ExitPOLL
x close