Antena 3 CNN Actualitate Justiție Detalii şocante în cazul violului de la Vaslui. Ce apare în rechizitoriul procurorilor

Detalii şocante în cazul violului de la Vaslui. Ce apare în rechizitoriul procurorilor

Detalii şocante în cazul violului de la Vaslui. Ce apare în rechizitoriul procurorilor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    08 Sep 2015   •   15:08

Ies la iveală detalii şocante legate de tânăra violată în grup de şapte bărbaţi în judeţul Vaslui. 

 
În rechizitoriul procurorilor, apare un martor indirect care a sunat-o pe victimă în timp ce aceasta era supusă agresiunilor sexuale. 
 
Fata a răspuns la telefon, dar nu a cerut ajutorul, iar ulterior tânărul a plecat din ţară. 
 
Al doilea martor care ar fi putut împiedica violul a sunat-o pe victimă în timp ce era supusă perversiunilor sexuale. În rechizitoriu, procurorii spun că tânara a răspuns la telefon şi a spus că a intrat "într-o mare belea", apoi convorbirea s-a întrerupt. 
 
Martorul indirect susţine însă, pentru presa locală din Vaslui, că fata nu s-ar fi exprimat aşa, ci ar fi spus că este "într-o mare dilemă" şi apoi nu a mai răspuns la telefon. Presa mai scrie că după ce a dat declaraţia la Poliţie, tânărul a dispărut din ţară şi s-a întors abia după câteva luni, când lucrurile s-au mai liniştit. 
 
Procurorii arată că Silviu Burada, cel care a organizat orgia sexuală, a respins toate apelurile telefonice primite de elevă. 
 
Fata ar fi leşinat după ce individul a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el şi a supus-o perversiunilor. Procurorii spun şi că Silviu Burada a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, spunând că a fost romantic cu victima, iar ea ar fi fost de acord să întreţină raporturi sexuale cu el. 
 
Silviu Burada ar fi încercat timp de mai multe zile să o convingă pe tânără să se întâlnească cu el, iar când a stabilit întrevederea acesta şi-a sunat prietenii şi i-a chemat spunându-le că a aranjat o partidă de sex. 
 
Procurorii mai spun că s-a ajuns la viol din cauza refuzurilor repetate ale fetei la avansurile lui Burada. Tânărul i-a reproşat că a întreţinut raporturi sexuale şi cu alţi tineri şi a ameninţat-o că va pune toţi băieţii să o violeze.
 
Un alt martor care a asistat la viol, dar nu a agresat-o pe fată, le-a spus procurorilor că le-a cerut băieţilor să o lase în pace şi să o ducă acasă.
 
De altfel, acesta este singurul care şi-a dat seama că fata nu voia să întreţină raporturi sexuale cu cei şapte indivizi.

Şapte tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din Vaslui, au sechestrat şi violat, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani, care ulterior a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit anchetatorilor, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de cei şapte tineri.

×
Subiecte în articol: Nu abuzurilor viol viol Vaslui
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close