Antena 3 CNN Actualitate Justiție DNA sesizează MAI și Parchetul General, după ce un apropiat al lui Radu Mazăre a dispărut de sub controlul judiciar

DNA sesizează MAI și Parchetul General, după ce un apropiat al lui Radu Mazăre a dispărut de sub controlul judiciar

DNA sesizează MAI și Parchetul General, după ce un apropiat al lui Radu Mazăre a dispărut de sub controlul judiciar
11 Aug 2017   •   09:47

DNA a făcut plângere penală către Parchetul General și a transmis sesizări către Ministerul de Interne și către IGPR, după ce omul de afaceri Avraham Morgenstern a dispărut, cu toate că se afla sub control judiciar din 2015. DNA susține în documentele remise că există indicii de infracțiuni și a cerut verificări suplimentare în acest dosar.

Omul de afaceri nu s-a prezentat la ultimele patru termene ale procesului și ar fi trebuit să fie supravegheat, în această perioadă, de polițiști de la o secție din București, susțin procurorii.

Avraham Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazăre, a fost arestat preventiv în lipsă şi este căutat din 31 mai, după ce nu s-a mai prezentat la proces, notează stiripesurse.ro.

Avraham Morgenstern, administrator al firmei Shapir Structures SRL, a fost condamnat de Tribunalul București, pe data de 10 ianuarie, la 12 ani de închisoare și plata a 53 milioane lei către statul român, reprezentând prejudiciul într-un dosar de evaziune fiscală.

×
Subiecte în articol: plangere penala control judiciar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close