Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procurorul DNA Doru Ţuluş: N-am trăit umilinţă mai mare

Procurorul DNA Doru Ţuluş: N-am trăit umilinţă mai mare

Procurorul DNA Doru Ţuluş: N-am trăit umilinţă mai mare
de M.Z.    |    04 Iul 2017   •   18:07

Procurorul DNA Doru Țuluș a spus marți, la ieșirea de la ședința CSM, că procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, "de iubit nu l-a iubit niciodată" şi a precizat că, în 23 de ani de carieră, nu a trăit o umilinţă mai mare ca atunci când a fost chemat telefonic să dea testul poligraf.

Întrebat de presă despre înregistrările cu șefa DNA, Doru Ţuluş a subliniat că nu el este cel care a făcut înregistrările apărute în mass-media.

"Nu ştiu ce bănuieşte, ei cercetează într-un dosar. Nu sunt singurul care a refuzat (testul cu detectorul de minciuni - n.r.). O dată, pentru că mi-au luat o declaraţie de martor pe formular, a doua pentru că un participant la şedinţă face anchetă. Asta este un fel de 'voi sunteţi nişte sclavi, voi sunteţi nişte neica nimeni'. Nu este ok. Şi în al treilea rând, modalitatea prin care am fost chemat telefonic: 'Excelenţă, hai jos că am adus aparatul'. Deci atâta umilinţă nu poate să suporte", a spus Ţuluş. 

Citiți și Kovesi, ordine către procurori: Să ajungem la domnul premier/ OUG 13: Mi-aş fi dorit să ieşim cu un dosar cu ministru - ÎNREGISTRĂRI

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close