Antena 3 CNN Actualitate Justiție Răsturnare de situație în cazul condamnării Elenei Udrea. Ce a făcut fostul ministru în această dimineață!

Răsturnare de situație în cazul condamnării Elenei Udrea. Ce a făcut fostul ministru în această dimineață!

Răsturnare de situație în cazul condamnării Elenei Udrea. Ce a făcut fostul ministru în această dimineață!
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Mar 2017   •   14:47

Elena Udrea a atacat condamanarea de șase ani de închisoare dată în cursul zilei de ieri de Înalta Curte de Casație și Justiție. Apelul a fost depus în această dimineață, la ora 9.04. Cererea de apel a fost trimisă prin fax. Fostul ministru își susține în continuare nevinovăția în dosarul "Gala Bute " și cere achitarea.

„Subsemnata Udrea Elena Gabriela (…) formulez în termen legal apel împotriva sentinței penale cu nr. 181/28 martie 2017 a Înaltei Curți de Casație și Justiției, Secția Penală, pronunțată în dosarul penal cu numărul 1532/1/2015, pe care o consider nelegală și netemeinică”, se arată în apelul semnat de fostul ministru al Tursimului.

Elena Udrea a fost condamnată la 5 ani de închisoare pentru luare de mită. Alți 4 ani pentru a doua infracţiune de luare de mită, 6 ani pentru a 3-a si alți 6 ani pentru abuz în srviciu. În cele din urmă, sentința judecătorilor e de 6 ani de închisoare, pentru că se face pedeapsa cea mai mare,  nu se cumulează anii.

Procurorii ceruseră o pedeapsă de peste 21 de ani de închisoare.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Esential
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close