Antena 3 CNN Actualitate Justiție Elevul din Oradea, care a vrut să omoare un băiat pentru că nu a îngenuncheat în faţa lui, a scăpat de arestul preventiv

Elevul din Oradea, care a vrut să omoare un băiat pentru că nu a îngenuncheat în faţa lui, a scăpat de arestul preventiv

Antonio, elevul în vârstă de 15 ani din Oradea, care a vrut să omoare un băiat pentru că nu a îngenucheat în faţa lui, a scăpat de arestul preventiv, după ce judecătorii au decis că a stat suficient în spatele gratiilor.

Elevul din Oradea, care a vrut să omoare un băiat pentru că nu a îngenuncheat în faţa lui, a scăpat de arestul preventiv
Sursa foto: Pixabay | Wokandapix
de Alin Tarnovschi    |    20 Iul 2022   •   11:55

Astfel, Tribunalul Bihor a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu în cazul elevului acuzat de tentativă de omor.

Tânărul a fost obligat să nu părăsească locuinţa părinţilor săi, să se prezinte în faţa instanţei ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu victima, direct sau indirect, sau cu rudele acestuia ori martorii audiaţi.

Elev la Liceul "Mihai Viteazul" din Oradea, Antonio a fost arestat pe 23 iunie pentru tentativă de omor, după ce, cu o seară înainte, într-un parc din cartierul Nufărul, a înjunghiat un elev, după ce acesta din urmă nu a vrut să îngenuncheze în faţa lui şi să îi ceară scuze.

Pentru că tânărul a refuzat să se pună în genunchi, agresorul a scos un briceag şi l-a tăiat în zona gâtului.

Tăietura, lungă de peste 10 centimetri, i-a atins băiatului peretele carotidei şi i-a produs un hematom care risca să oprească circulaţia sângelui spre creier. Din acest motiv, acesta a fost dus imediat în sala de operaţie, iar ulterior a fost internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean, căci leziunea suferită a condus şi la formarea unui edem sever la nivelul gâtului, care i-a obturat căile respiratorii, medicii fiind obligaţi să îl intubeze, notează ebihoreanul.ro.

Mai mult, agresorul era drogat în momentul atacului sângeros.

×
Subiecte în articol: Oradea Tribunalul Bihor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close