Antena 3 CNN Actualitate Justiție Frații Tate, aduși în fața procurorilor DIICOT! Noi sechestre pe numele celor doi milionari

Frații Tate, aduși în fața procurorilor DIICOT! Noi sechestre pe numele celor doi milionari

Frații Tate au ajuns din nou în fața procurorilor DIICOT, pentru a li se aduce la cunoștință noi sechestre puse pe numele lor.

Frații Tate, aduși în fața procurorilor DIICOT! Noi sechestre pe numele celor doi milionari
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mar 2023   •   15:40

Averea pe care frații o dețin în România, estimată la 10 milioane de euro, se află deja sub sechestru, iar dacă se va dovedi că bunurile au fost câștigate din infracțiuni de crimă organizată, acestea vor fi confiscate de stat, fiind vorba despre 15 mașini de lux, 10 imobile, case și terenuri.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost aduși, joi dimineața, la sediul central al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, unde li s-a adus la cunoștință un nou sechestru, care vizează, de această dată, criptomonedele deținute de cei doi.

Totodată, anumite surse judiciare au spus, pentru Gândul, că cei doi britanici au semnat procesele verbale de indisponibilizare a criptomonedelor.

La finalul anului trecut, cei doi milionari britanici au fost acuzați de procurorii DIICOT de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, aceștia aflându-se, în prezent, în spatele gratiilor.

Citește și: Andrew Tate, după ce s-a spus că ar avea o boală incurabilă: "Voi supraviețui încă 5000 de ani"

×
Subiecte în articol: frații Tate DIICOT criptomonede
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close