Antena 3 CNN Actualitate Justiție Filmul de groază al violului de la Satu Mare. Mărturia elevei violate: ”M-au amenințat că mă dezbrăcă și mă abandonează în pădure!”

Filmul de groază al violului de la Satu Mare. Mărturia elevei violate: ”M-au amenințat că mă dezbrăcă și mă abandonează în pădure!”

 Filmul de groază al violului de la Satu Mare. Mărturia elevei violate: ”M-au amenințat că mă dezbrăcă și mă abandonează în pădure!”
Sursa foto: foto: voceatransilvaniei.ro
07 Sep 2015   •   18:10

Cei trei tineri din Satu Mare care au violat în 11 august o elevă de 14 ani au pledat diferit în fața judecătorilor, atunci când au fost duși de procurori pentru arestare. M.S.C. şi S.F. și-au recunoscut fapta și au declarat că regretă, în timp ce P.F. nu a vrut să dea declarații, prelevându-se de ”dreptul la tăcere”, scrie voceatransilvaniei.ro.

F.S. a spus judecătorului că regretă că ”a ascultat de A.e.” și s-a apărat afirmând că nu înțelege de ce fata a transmis mamei sale un SMS cu textul ”stai liniștită că în 30 de minute ajung acasă”, când putea să ceară ajutor.

Cei trei sunt cercetați în stare de arest preventiv, după ce în 11 august au încercat să violeze o elevă de 14 ani. Cei trei au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în comuna Vama, mai exact în zona denumită Puturoasa. Aici, sub ameninţare, cei trei au violat-o pe minoră. Apoi au adus-o din nou în Satu Mare și au lăsat-o într-o stație de taxi.

Mai multe, pe voceatransilvaniei.ro.

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close