Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fiul unui fost ministru, condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare

Fiul unui fost ministru, condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare

Fiul unui fost ministru, condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Mai 2017   •   18:59

Flavius Cristian Câmpeanu, fost director tehnic la Registrul Auto Român (RAR) și fiul fostului ministru al Muncii Mariana Câmpeanu, a fost condamnat, luni, la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu, în dosarul legat de cumpărarea unui teren supraevaluat, prejudiciul fiind estimat la peste un milion de euro, scrie News.ro.

Decizia Judecătoriei sector 1 nu este definitivă.

În acelaşi dosar, Ovidiu Crăpătureanu, fost director general al RAR, a primit o pedeapsă de cinci ani şi şase luni de închisoare pentru abuz în serviciu, în acelaşi dosar.

Cei doi trebuie să plătească RAR suma de 876.610 de euro, reprezentând prejudiciul produs părţii civile Regia Autonomă - Registrul Auto Român.

Instanţa a mai decis să păstreze sechestrul pe bunurile celor doi inculpaţi şi i-a obligat la plata cheltuielilor judiciare.

În mai 2013, fostul director al Registrului Auto Român Ovidiu Crăpătureanu şi Flavius Câmpeanu, fiul fostului ministru al Muncii Mariana Câmpeanu şi director tehnic la RAR, au fost trimişi în judecată de procurorii DNA într-un dosar legat de cumpărarea unui teren supraevaluat, prejudiciul fiind estimat la peste un milion de euro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close