Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fost membru în comisia SRI: Nu văd care ar fi teama pe care Dragnea ar avea-o de doamna Kovesi

Fost membru în comisia SRI: Nu văd care ar fi teama pe care Dragnea ar avea-o de doamna Kovesi

Fost membru în comisia SRI: Nu văd care ar fi teama pe care Dragnea ar avea-o de doamna Kovesi
11 Iul 2017   •   19:34

Fostul membru în comisia SRI Daniel Savu a vorbit în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, a vorbit despre acheta pe care a extins-o DNA în dosarul „Brazilia”, dar și despre sitația Laurei Codruța Kovesi.

„Voința politică s-a dovedit în momentul în care s-a constituit acea comisie de analiză a evenimentelor din decembrie 2009. În momentul de față, toată responsabilitatea care o privește pe doamna Kovesi este la ministrul Justiției. I s-au înaintat niște documente și ministrul Justiției trebuie să ia o hotărâre. Dacă parlamentarii or să primească răspuns la acele scrisori pe care le-au făcut, vor pute lua și această a patra masură, aceea de a face o plângere penală împotriva doameni Kovesi. Toate se pot întâmpla.  

Acum, Dragnea a răspuns în ultima vreme atacurilor la care a fost supus. Se pare că atacurie sunt nefondate, din ce am văzut eu că a comentat domnul Dragna. Și in situația asta, nu văd care ar fi teama pe care ar avea-o de doamna Kovesi”, a spus Daniel Savu.

Mai mult, fostul membru în comisia SRI aduce în discuție și faptul că Laura Kovesi este apreciată de președintele Klaus Iohannis, deși mai mulți procurori care se află în subordinea acesteia sunt cercetați de CSM.

„În timp de domana Kovesi are în subordine mai mulți procurori care sunt cercetați de CSM pentru fapte disciplinare, Iohannis o laudă, spune că e mulțumit de activitate”, a mai precizat Daniel Savu.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close