Antena 3 CNN Actualitate Justiție Gregorian Bivolaru, dezvăluri despre Illuminati. Ce a pățit fondatorul MISA după ce a scris despre aceștia

Gregorian Bivolaru, dezvăluri despre Illuminati. Ce a pățit fondatorul MISA după ce a scris despre aceștia

 Gregorian Bivolaru, dezvăluri despre Illuminati. Ce a pățit fondatorul MISA după ce a scris despre aceștia
03 Mar 2017   •   18:17

Fondatorul MISA vorbește într-un interviu pentru Adevărul despre viața în închisoare, dar și despre amenințările pe care le-a primit.

"Practic eu am scris nişte cărţi în care am vorbit despre planurile aşa-zişii Illuminati, care cooperează cu masoneria mondială. Am scris şi o carte despre dârele morţii. Este interesant că cu 10 zile înainte să ajung în Franţa, la acel târg de carte unde am fost arestat, am primit o scrisoare în care mi se propunea un târg şi anume să dau ordin, chiar aşa se formula, să dau ordin să fie desfiinţată şcoala de yoga şi mi se spunea că dacă am să fac aceasta şi se va observa că am făcut aceasta, o să primesc 6.666.000 de euro şi după aceea va trebui să încetez să mă mai ocup de spiritualitate şi să fac conferinţe împotriva aşa-zişilor Illuminati. Mi se spunea că dacă va fi cu putinţă voi putea să scriu sub un pseudonim şi să public 10 articole pe an în care să fac apoteoza sistemului acesta noua ordine mondială. Dacă fac aceasta evident o să fiu lăsat în pace şi n-o să mai am niciodată probleme", afirmă Bivolaru.

×
Subiecte în articol: gregorian bivolaru yoga MISA
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close