Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ingrid Mocanu a răbufnit în cazul procurorului Cristi Lazăr: A omorât un om și Cristian Diaconescu a refuzat să permită justiției să fie cercetat?

Ingrid Mocanu a răbufnit în cazul procurorului Cristi Lazăr: A omorât un om și Cristian Diaconescu a refuzat să permită justiției să fie cercetat?

Ingrid Mocanu a răbufnit în cazul procurorului Cristi Lazăr: A omorât un om și Cristian Diaconescu a refuzat să permită justiției să fie cercetat?
13 Noi 2018   •   22:04

Avocata Ingrid Mocanu reacționează dur după ce Antena 3 a dezvăluit că procurorul Cristian Lazăr a produs un accident de maşină, în decembrie 2001, pe când era procuror la Timişoara, în urma căruia a murit o grefieră, însă în momentul care a fost solicitat aviz pentru trimiterea în judecată, ministrul Justiţiei de atunci Cristian Diaconescu a refuzat.

„Deci Cristian Diaconescu când era ministru la justiție din partea PSD a refuzat să avizeze trimiterea în judecată a lui Cristian Lazăr, ”albitorul” lui Iohannis? Pentru ucidere din culpă? A omorât un om și Diaconescu a refuzat să permită justiției să fie cercetat?

Adică a blocat o anchetă, așa cum urlă la posturile de Sistem că ar face PSD - ul acum prin Parlament, dar nu pentru un amărât de abuz în serviciu, ci pentru că a luat viața unui OM.
Un om a murit și el nu a plătit... nu a mers în fața onoratei instanțe să ”își dovedească nevinovăția”! Alți oameni mor prin pușcării nevinovați și el, ucigașul, asistă impasibil, deși conduce Secția de Urmărire Penală de la Parchetul General, cea care trebuia să ia măsuri să oprească aceste abuzuri. 
Nu a făcut și nu face nimic, doar îl spală pe Iohannis și atât... șantaj al Sistemului... nu este oare o variantă extrem de plauzibilă?”, scrie Mocanu pe Facebook.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close