Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ion a fost acuzat de viol pentru că a purtat haine închise la culoare. Ce au descoperit judecătorii după șapte ani de anchetă. Rușine colosală în justiția română!

Ion a fost acuzat de viol pentru că a purtat haine închise la culoare. Ce au descoperit judecătorii după șapte ani de anchetă. Rușine colosală în justiția română!

Ion a fost acuzat de viol pentru că a purtat haine închise la culoare. Ce au descoperit judecătorii după șapte ani de anchetă. Rușine colosală în justiția română!
20 Noi 2018   •   11:51

Chiar dacă nici măcar victima nu l-a indicat autor al faptei, un tânăr din satul Cârjoaia a fost trimis în judecată pentru tentativă la viol şi violare de domiciliu.  Bărbatul a fost inculpat pentru că purta haine închise la culoare la momentul faptei, procurorii considerând că asta e suficient pentru a-l trimite după gratii, scrie Ziarul de Iași.

Dosar încâlcit tranşat zilele trecute de Curtea de Apel Iaşi. Un bărbat de 38 de ani a fost achitat definitiv de judecători după şapte ani de anchetă şi proces în care a fost inculpat pentru tentativă la viol şi violare de domiciliu.

Ioan A. a ajuns în faţa justiţei fiind acuzat că, pe 8 noiembrie 2011, în jurul orei 21.00, ar fi intrat în casa unei femei de 81 de ani, pe care ar fi încercat să o violeze.

După ce au audiat mai mulţi martori şi au analizat probele prezentate de Parchet, jude­cătorii de la Hârlău în primă fază, şi cei de la Iaşi, în apel, au decis că nu sunt probe care să îl incrimineze pe A.. Acesta va putea, astfel, să ceară daune morale de la stat pentru perioada în care a fost inculpat.

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close