Antena 3 CNN Actualitate Justiție Iordache, despre dezbaterea pe care o vrea preşedintele după decizia CCR: „Este un atac la statul de drept”

Iordache, despre dezbaterea pe care o vrea preşedintele după decizia CCR: „Este un atac la statul de drept”

Iordache, despre dezbaterea pe care o vrea preşedintele după decizia CCR: „Este un atac la statul de drept”
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
12 Iun 2018   •   17:57

Preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat, marţi, că dezbaterea propusă de către preşedintele Klaus Iohannis după decizia Curţii Constituţionale cu privire la revocarea şefei DNA nu este necesară.

„În acest moment, ce dezbatere? Dacă respectăm sau nu decizia Curţii? Ce dezbatere să facem? Atunci când deciziile sunt clare şi evidente, să le pună în aplicare. Ce exemplu dă preşedintele când avem decizii ale Curţii şi refuză să le pună (în aplicare – n.r.)? Ăsta nu e atac la statul de drept?”, a spus Florin Iordache, întrebat ce părere are despre propunerea preşedintelui privind o dezbatere publică după decizia CCR privind conflictul dintre Guvern şi Preşedinţie.

Iordache a mai spus că deciziile CCR trebuie respectate, fie că ne plac sau nu, iar toate deciziile sunt obligatoriu de respectat, reiterând că prin dezbateri şi tergiversări se atacă statul de drept.

„Modul în care considerăm că anumite decizii care ne plac trebuie respectate şi anumite decizii care nu ne plac nu trebuie respectate şi facem dezbateri, şi tergiversăm, cred că este un atac la statul de drept”, a afirmat deputatul PSD, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: Florin Iordache presedinte Klaus Iohannis
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close