x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Judecător timişorean, condamnat cu suspendare într-un dosar de prostituţie

de 17 Feb 2016   •   13:12
Judecător timişorean, condamnat cu suspendare într-un dosar de prostituţie 16
Foto: Pixabay.com

A întreţinut relaţii sexuale cu minore şi a făcut parte dintr-un dosar de prostituţie, dar fostul judecător timişorean Aurelian Tomuş a primit o sentinţă uşoară din partea colegilor de la Curtea de Apel Timişoara: doi ani cu suspendare pentru șantaj, folosire a serviciilor unei persoane exploatate și favorizarea făptuitorului.

Totodată, fostul magistrat a primit şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată.

Aurelian Tomuș a fost judecat într-un dosar de prostituţie instrumentat de DIICOT Timişoara, alături de alte 15 persoane.

Reţeaua era condusă de Paul Mânzu, la vila căruia aveau loc întâlnirile. Fetele erau filmate în timp ce întreţineau relaţii sexuale, iar dacă, pe viitor, refuzau să se supună, erau ameninţate că înregistrările vor fi trimise părinţilor, scrie timpolis.ro.

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati