Antena 3 CNN Actualitate Justiție Amânare în dosarul retrocedărilor făcute de Traian Băsescu, după ce fostul președinte a fost citat la Palatul Cotroceni

Amânare în dosarul retrocedărilor făcute de Traian Băsescu, după ce fostul președinte a fost citat la Palatul Cotroceni

Amânare în dosarul retrocedărilor făcute de Traian Băsescu, după ce fostul președinte a fost citat la Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: presidency.ro
16 Mar 2017   •   10:10

Update: Gafă incredibilă la Tribunalul București. Traian Băsescu nu s-a prezentat astăzi la proces pentru că a fost la citat la Palatul Cotroceni. Astfel, judecătorii au decis să acorde un nou termen pentru a decide dacă redeschide dosarul retrocedărilor, în urma denunțului făcut de Cătălin Năstase. Următorul termen va fi peste două săptămâni. Decizia în acest dosar nu va fi definitivă.

Știre inițială: Judecătorii decid astăzi dacă redeschid unul dintre dosarele lui Traian Băsescu. Procurorii au cerut redeschiderea dosarului retrocedărilor făcute Traian Băsescu pe vremea când era primar general al Capitalei.

Este vorba despre celebrul caz Flora în care se vorbeşte despre retrocedarea a aproape 40.000 metri pătraţi de teren. Potrivit denunţătorului din dosar, Cătălin Năstase, vicepreşedinte al Uniunii Arabilor din România, prejudiciul s-ar ridica la 100 de milioane de euro.

Rămâne de văzut dacă Traian Băsescu se va prezenta la Tribunalul București pentru că este citat automat. Decizia va fi dată, cel mai probabil astăzi, însă nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close