Antena 3 CNN Actualitate Justiție Kovesi, despre situația lui Sebastian Ghiţă: „Revocarea unei măsuri preventive nu înseamnă o soluţie de achitare”

Kovesi, despre situația lui Sebastian Ghiţă: „Revocarea unei măsuri preventive nu înseamnă o soluţie de achitare”

Kovesi, despre situația lui Sebastian Ghiţă: „Revocarea unei măsuri preventive nu înseamnă o soluţie de achitare”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mar 2019   •   18:29

Laura Codruţa Kovesi a vorbit, joi, după audierea de la Secţia care investighează despre anularea mandatului de arestare a lui Sebastian Ghiță.

„Revocarea unei măsuri preventive, în general, nu înseamnă o soluţie de achitare. Aşteptăm soluţiile definitive. Eu nu comentez situaţia altor persoane, nu am comentat niciodată. Eu comentez doar situaţia mea şi vă spun categoric că niciodată nu am discutat cu Sebastian Ghiţă despre extrădare, niciodată nu am cerut bani de la el, nici de la alte persoane şi întotdeauna am respectat legea în ceea ce am făcut. Iar aceste acuzaţii din acest dosar sunt nişte fabulaţii susţinute de persoane care au probleme cu legea”, a declarat Kovesi. 

Mandatul de arestare a lui Sebastian Ghiță a fost anulat. Magistrații Curții de Apel Ploiești au admis contestația lui Sebastian Ghiță și au anulat ultimul mandat de arestare pe numele omului de afaceri, aflat în prezent în Serbia.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close