x close

Legea Fondului Suveran de Investiţii ar putea fi trimisă la Parlament, înainte ca proiectul să primească acordul de la Bruxelles

29 Aug 2017   •   23:32
Legea Fondului Suveran de Investiţii ar putea fi trimisă la Parlament, înainte ca proiectul să primească acordul de la Bruxelles

Mihai Tudose a declarat, marţi, la un post de televiziune, că proiectul Legii privind Fondul Suveran de Investiţii ar putea ajunge în dezbaterea Parlamentului în luna septembrie, înainte ca acesta să primească acordul autorităţilor de la Bruxelles.

”Ministerul de Finanţe a întreprins demersurile pentru a obţine aprobarea instituţiilor financiare de la Bruxelles. Aşteptăm răspunsul, termenul este în jur de 60 de zile. Este o condiţie obligatorie fiindcă altfel ne bagă pe deficit”, a susținut premierul Tudose.

Șeful Guvernului a precizat că legea prin care va fi înfiinţat Fondul va mai fi discutată în cadrul coaliţiei de guvernământ urmând ca apoi să fie trimisă Parlamentului.

”Noi nu vom sta degeaba până vine răspunsul. Săptămâna viitoare vom mai avea o discuţie cu colegii la nivel politic, cu partidul, şi cred că-l vom trimite la Parlament. Poate fi dezbătut în timp ce aşteptăm aprobările de la Bruxelles”, a mai spus primul-ministru.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

lege parlament proiect acord
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati