Antena 3 CNN Actualitate Justiție Liviu Dragnea, reacție în scandalul din Justiție

Liviu Dragnea, reacție în scandalul din Justiție

Liviu Dragnea, reacție în scandalul din Justiție
28 Feb 2018   •   13:22

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Liderul social-democrat a fost întrebat cum comentează declarația președintelui României Klaus Iohannis de la bilanțul activității DNA pe anul 2017.

În discursul său, șeful statului a spus că „niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat”.

În acest context, Liviu Dragnea a spus că „Este o declarație falsă. Și dacă va continua așa va greși”.

Liviu Dragnea nu exclude o contestație la CCR, în cazul în care președintele Klaus Iohannis nu va accepta revocarea șefei DNA. Cu toate acestea, liderul PSD este de părere că președintele va accepta cererea de revocare. „Să ajungem la acea realitate care acum este virtuală”, a spus liderul PSD. 

Întrebat dacă Tudorel Toader ar mai putea rămâne în funcție, după acest scandal Justiție, Dragnea a spus că: „Dar de ce nu ar putea continua Tudorel Toader ca ministru al Justiției? Se spune că nu procurorii fac Guvernul, nu?”

Liderul PSD a mai precizat că este mulțumit de prestația domnului ministru al Justiției, la CSM.

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a prezentat, miercuri, la Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional din Bucureşti, raportul de activitate al DNA pe anul 2017.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close