Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lotul "Microsoft", nou termen la Curtea Supremă. Poliţia vrea să afle dacă Dorin Cocoş s-a văzut cu Elena Udrea

Lotul "Microsoft", nou termen la Curtea Supremă. Poliţia vrea să afle dacă Dorin Cocoş s-a văzut cu Elena Udrea

Lotul "Microsoft", nou termen la Curtea Supremă. Poliţia vrea să afle dacă Dorin Cocoş s-a văzut cu Elena Udrea
12 Oct 2015   •   10:13
Dorin Cocoş s-ar putea întoarce in arest. Poliţia face verificări să vadă dacă acesta a încălcat controlul judiciar şi s-a întâlnit cu Elena Udrea. Decizia vine după ce, în urmă cu o săptămână, Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza Zilei imagini de la o întâlnire dintre cei doi şi Traian Băsescu. Întâlnirea a avut loc târziu în noapte, la un restaurant din Capitală.
 
Dacă anchetatorii vor stabili că într-adevăr Cocoş s-a întâlnit cu Udrea în acea seară la restaurant înseamnă că a încălcat controlul judiciar şi va fi dus din nou in instanţă pentru verificarea măsurilor preventive. Cel mai probabil procurorii vor cere să se întoarcă în arest. 

Lotul Microsoft se află astăzi în faţa judecătorilor de la Curtea Supremă la un nou termen.

Dezvăluiri explozive despre afacerea "Microsoft-EADS" au fost prezentate la Antena 3, pe baza unor informaţii scrise de jurnaliştii de la luju.ro.

Cazul este anchetat de DNA, dar dosarul întârzie să fie soluţionat.

Afacerea cu un prejudiciu de peste un miliard de euro a fost începută în timpul regimului Adrian Năstase şi continuată cu succes de regimul Traian Băsescu. 

În dosarul Microsoft, Dorin Cocoş este acuzat că ar fi cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro ar fi ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea dosarul microsoft
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close