Antena 3 CNN Actualitate Justiție Lovitură grea primită de DNA. ÎCCJ restituie definitiv dosarul ANRP 4

Lovitură grea primită de DNA. ÎCCJ restituie definitiv dosarul ANRP 4

Lovitură grea primită de DNA. ÎCCJ restituie definitiv dosarul ANRP 4
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mar 2017   •   18:06

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis în urmă cu puțin timp să restituie definitiv dosarul ANRP 4, în care Cătălin Teodorescu, fost deputat de Argeș și vicepreședinte al ANRP a fost acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

În acest dosar mai apare și Mihai Rotaru – cel prezentat ca beneficiar al despăgubirii în cuantum de 108.932.000 lei, aprobată de membrii ANRP-CCSD.  Vă reamintim că în urmă cu o lună, aceiași Instanță a decis returnarea dosarului pentru ca procurorii DNA să reface rechizitoriul, dar, chiar dacă au adus la termenul de astăzi toate probele refăcute, magistrații ICCJ au considerat că nu au depus nimic nou, astfel, au decis restituirea definitive a dosarului, scrie ziarobiectiv.ro.

Reamintim că în acest dosar expertiza DNA a stabilit că, la data efectuării retrocedării, 1 mp de teren în zona din spatele Centrului de Diagnostic ar fi avut valoarea de 27 de euro și nu de circa 400 de euro cât a fost stabilit la despăgubire. De aici și nemulțumirile celor acuzați în dosar care susțin că prin aceste diferențe de evaluare incredibile s-a ajuns la un prejudiciu de 20 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: DNA dosar ANRP La Ordinea Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close