Antena 3 Actualitate Justiție Lucian Onea şi Mircea Negulescu, suspendaţi din magistratură după ce miercuri fuseseră reinstalaţi

Lucian Onea şi Mircea Negulescu, suspendaţi din magistratură după ce miercuri fuseseră reinstalaţi

27 Sep 2018   •   15:07
Lucian Onea şi Mircea Negulescu, suspendaţi din magistratură după ce miercuri fuseseră reinstalaţi

Secţia pentru Procurori a CSM a decis, joi, suspendarea din magistratură a lui Lucian Onea, fost şef DNA Ploieşti, şi a lui Mircea Negulescu, fost procuror la această structură. Hotărârea procurorilor CSM vine la o zi după ce aceeaşi secţie le permisese să-şi reia activitatea.

Secţia pentru Procurori a CSM a hotărât suspendarea din funcţia de procuror a lui Lucian Onea, începând cu data de 25 septembrie după acesta a fost plasat de procurori sub control judiciar, una dintre interdicţii fiind cea de a nu-şi exercita profesia în acest timp.

Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Mircea Negulescu, în prezent suspendat din funcţie.

Miercuri, aceeaşi Secţie pentru Procurori din cadrul CSM decisese încetarea suspendării din funcţie a fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a lui Mircea Negulescu, întrucât a expirat controlul judiciar dispus faţă de aceştia în dosarul de la Parchetul General.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close