Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mădălin Voicu: Nu ştiţi prin ce am trecut

Mădălin Voicu: Nu ştiţi prin ce am trecut

Mădălin Voicu: Nu ştiţi prin ce am trecut
17 Feb 2016   •   16:11

Deputatul Mădălin Voicu a cerut jurnaliștilor să-l înțeleagă că nu mai vrea să facă declarații despre dosarul în care este cercetat de DNA, menționând că a promis să nu mai vorbească despre Justiție în public, scrie Agerpres.

"Am promis că nu mai vorbesc despre acest caz și, în general, nu mai vorbesc despre Justiție în public. (...) Voi nu vreți să mă înțelegeți. Nu știți prin ce am trecut eu și atunci probabil că voi făcându-vă meseria credeți că am cum să vă umplu spațiul. Vă mulțumesc mult. Vă rog să mă înțelegeți", a spus Voicu, la Palatul Parlamentului.

El a afirmat că nu a vorbit cu Nicolae Păun. "Nu am vorbit (cu Păun — n.r.), nu m-a căutat", a adăugat Voicu.

Plenul Camerei Deputaților a respins, miercuri, cererea DNA pentru încuviințarea reținerii și arestării deputatului Mădălin Voicu.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut miercurea trecută sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani, toate în formă continuată.

Nicolae Păun, președinte al Asociației Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpărare de influență, influențare a declarațiilor, toate în formă continuată.

×
Subiecte în articol: Madalin Voicu DNA dosar penal
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close