Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mădălin Voicu scapă de controlul judiciar și de cauțiune

Mădălin Voicu scapă de controlul judiciar și de cauțiune

Mădălin Voicu scapă de controlul judiciar și de cauțiune
24 Feb 2016   •   15:40

Deputatul PSD Mădălin Voicu scapă de controlul judiciar şi nu mai trebuie să plătească 500.000 de lei cauţiunea stabilită de procurori prin măsura preventivă luată în dosarul "Partida Romilor", decizia pronunţată miercuri de instanţa supremă fiind definitivă, scrie news.ro.

Contestaţia lui Mădălin Voicu a fost judecată marţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), iar decizia a fost pronunţată miercuri.

"Admite plângerea formulată de inculpatul Voicu Mădălin Ştefan împotriva ordonanţei procurorului, dispusă la 18.02.2016 în dosarul nr.7/P/2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie. Desfiinţează ordonanţa. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune dispusă în ce-l priveşte pe inculpat", potrivit deciziei instanţei.

Astfel, Mădălin Voicu nu mai trebuie să pună la dispoziţia procurorilor 500.000 de lei şi nici să respecte mai multe obligaţii stabilite prin măsura controlului judiciar, decizia instanţei supreme fiind definitivă.

Măsura controlului judiciar pe cauţiune în cazul lui Mădălin Voicu a fost luat în 18 februarie de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul în care deputatul este cercetat pentru trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare a banilor.

×
Subiecte în articol: Madalin Voicu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close