Antena 3 Actualitate Justiție Mama Luizei Melencu a venit la Bucureşti pentru noile probe ADN. Avocatul Tonel Pop: „Am cerut să discutăm cu domnul procuror general”

Mama Luizei Melencu a venit la Bucureşti pentru noile probe ADN. Avocatul Tonel Pop: „Am cerut să discutăm cu domnul procuror general”

de S.T.    |    30 Sep 2019   •   10:41
Mama Luizei Melencu a venit la Bucureşti pentru noile probe ADN. Avocatul Tonel Pop: „Am cerut să discutăm cu domnul procuror general”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, s-a prezentat, luni, la Institutul Național de Criminalistică din București, pentru a-i fi recoltate probe ADN, femeia refuzând până acum să facă acest lucru și fiind amendată cu 5.000 de lei.

„Suntem de acord să ne supunem acelei hotărâri judecătorești, fără mandat, fără alte probleme”, a spus avocatul familiei Melencu.

„Eu mi-am exprimat opinia foarte clară despre acest tip de ADN, care nu este ADN-ul amprentă umană. Este altceva. Nu numai că este o altfel de procedură, este un ADN pe care îl au sute de mii de persoane. Amprenta genetică numai o persoană o are”, a spus Tonel Pop.

Probabilitatea ca amprenta genetică a doi indivizi să coincidă este aproape nulă. O persoană la un milion poate să o aibă.

„Noi am cerut să discutăm cu domnul procuror general și cu președintele CSM pentru a calma lucrurile”, a mai declarat Tonel Pop.

 

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu Tonel Pop

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close