Antena 3 CNN Actualitate Justiție Marian Vanghelie: A început să îmi placă cuvântul puşcărie. Dacă mai fac un an, doi, nu înnebuneşte nimeni

Marian Vanghelie: A început să îmi placă cuvântul puşcărie. Dacă mai fac un an, doi, nu înnebuneşte nimeni

Marian Vanghelie: A început să îmi placă cuvântul puşcărie. Dacă mai fac un an, doi, nu înnebuneşte nimeni
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Iul 2017   •   15:06

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a vorbit cu jurnaliștii despre „creatorii sistemului de drept” și vrea ca cei răspunzători să plătească.

”Ce am văzut în ultimii ani de zile, peste 75% sunt făcături. Nu vreau să vorbesc de mine, spun ca principiu. Dacă ar fi problemă cu Vanghelie, ar putea să-mi dea 25 de ani şi nu ar interesa pe dumneavoastră, nici societatea. Au decapitat o clasă politică, oameni de afaceri, toți din zona presei. Când au decapitat tot ce mișca, cred că unii trebuie să răspundă. Și mi-a plăcut de domnul profesor Voiculescu, care a venit cu energie mai mare și a spus că mergem până la capăt” a spus Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie a declarat, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, înainte de procesul în care este acuzat că a luat mită, că a început să îi placă termenul de „puşcărie”, adăugând că dacă va mai fi închis un an sau doi „nu înnebuneşte nimeni”.

„Mie îmi place cuvântul puşcărie, a început să-mi placă. Am făcut-o un an de zile: patru luni în arest, şase luni la domiciliu, dacă o să mai fac şase luni, un an, doi, nu o să înnebunească nimeni” a adăugat fostul edil.

Marian Vanghelie a mai spus că vine „cu drag” la instanţă pentru a asista la procesul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, în legătură cu favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru la atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primariei Sectorului 5.

×
Subiecte în articol: inchisoare puscarie Marian Vanghelie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close