Antena 3 CNN Actualitate Justiție Marian Vanghelie scapă definitiv de controlul judiciar

Marian Vanghelie scapă definitiv de controlul judiciar

Marian Vanghelie scapă definitiv de controlul judiciar
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Dec 2018   •   17:49

Marian Vanghelie a scăpat definitiv de măsura preventivă a controlului judiciar, la trei ani de la instituire, în dosarul în care DNA l-a trimis în judecată pe fostul edil pentru fapte de corupţie comise pe vremea în care acesta se afla la conducerea Primăriei Setorului 5.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de (…) Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva încheierii din 19.12.2018 a Tribunalului Bucureşti – Secţia I Penală, pronunţate în dosarul nr.25638/3/2015/a41. (…) Definitivă”, se arată în minuta deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

DNA a contestat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti decizia instanţei inferioare, care a hotărât să îi ridice lui Marian Vanghelie măsura preventivă a controlului judiciar, instituită în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit foloase necuvenite de 30 de milioane de euro pe vremea când era primar al Sectorului 5

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată pe 7 iulie 2015, acuzat de şapte infracţiuni de complicitate la luare de mită şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Vanghelie control judiciar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close