Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mario Iorgulescu îşi bate joc de justiţia din România pe Instagram: "Viaţă bună. Mafia!"

Mario Iorgulescu îşi bate joc de justiţia din România pe Instagram: "Viaţă bună. Mafia!"

Mario Iorgulescu, fiului şefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, îşi bate joc de justiţia din România pe Instagram, după ce a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare.

Mario Iorgulescu îşi bate joc de justiţia din România pe Instagram: "Viaţă bună. Mafia!"
Sursa foto: Instagram | mario_iorgulescu_official
de Alin Tarnovschi    |    16 Mar 2023   •   22:13

Mario Iorgulescu a fost condamnat pe 10 februarie 2023 la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor. Chiar dacă el a omorât un tânăr într-un accident rutier, procurorii şi judecătorii au căzut de acord că fapta comisă se încadrează la crimă.

Decizia instanţei nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Mario Iorgulescu se află în continuare în Italia, sub pretextul recuperării medicale, iar astăzi a postat o poză cu el, pe Instagram, pentru prima dată după o lungă perioadă de timp în care a fost în "silenzio stampa".

În ciuda condamnării, dar şi a durerii pe care a provocat-o familiei lui Dani Vicol, tânărul pe care l-a omorât în accidentul produs pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a explicat în postarea de pe Instagram şi ce simte şi gândeşte prin câteva hashtag-uri.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu, condamnat la ani grei de închisoare pentru accidentul în care a omorât un om

"Relaxare", "Viaţă bună", "Crede în lege", "Lege şi ordine", "Justiţie", "Mafia" şi "Toate bune" au fost tag-urile folosite de fiul şefului LPF pentru a descrie ce simte în aceste zile.

Practic, Mario Iorgulescu se relaxează în Italia, chiar dacă are o condamnare de 15 ani şi 8 luni pentru crimă, duce o viaţă bună, are încredere în justiţie, se crede mafiot şi toate îi merg bine.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close