Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mario Iorgulescu își cere scuze după ce a batjocorit justiția din România: ”Nu îmi luasem tratamentul”

Mario Iorgulescu își cere scuze după ce a batjocorit justiția din România: ”Nu îmi luasem tratamentul”

Mario Iorgulescu, fiului şefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, își cere scuze după ce a batjocorit justiția din România.

Mario Iorgulescu își cere scuze după ce a batjocorit justiția din România: ”Nu îmi luasem tratamentul”
Sursa foto: Instagram | mario_iorgulescu_official
de Andreea Ştefan    |    21 Mar 2023   •   14:43

Mario Iorgulescu își cere iertare după ce a batjocorit justiția din România, aceeași care l-a condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare după ce s-a urcat drogat la volanul bolidului și a ucis un tânăr.

Din clinica psihiatrică din Italia, în care e internat, Mario Iorgulescu a postat o poză cu descrierea: "Relaxare", "Viață minunată", "Cred în justiție", "Lege și Ordine".

Acum, Iorgulescu, citat de Spy News, își cere iertare pentru ironiile cauzate, spune el, de faptul că nu și-a luat tratamentul.

"Îmi pare rău că declarația pe care am dat-o în presă a sunat sfidătoare. Nu asta a fost intenția mea. Îmi doresc din toată inima să pot fi ascultat și eu. Să se ia în calcul și punctul meu de vedere.

Citește și: Mario Iorgulescu îşi bate joc de justiţia din România pe Instagram: "Viaţă bună. Mafia!"

Am dat acea declarație la nervi și nu-mi luasem tratamentul. Am reacționat impulsiv. Din păcate, trebuie să îmi iau tratamentul, iar atunci când nu o fac, reacționez la impuls și nu gândesc foarte limpede. E parte din boala mea.

Fac lucruri din impuls pe care apoi le regret. Știu că dacă este o țară cu posibilitatea de a aresta pe oricine, indiferent de câți bani are sau cine este, acea țară este România.

Nu vreau să mă pun în niciun caz contra țării pe care o iubesc din tot sufletul. Doresc doar să fiu și eu ascultat. Măcar atât", s-a scuzat Iorgulescu.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal NU va sta nici o zi după gratii pentru că autoritățile din Italia, țara în care a fugit după tragedia din 2019, s-au opus emiterii unui mandat european de arestare.

×
Subiecte în articol: Mario Iorgulescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close