Antena 3 Actualitate Justiție Ministrul de Interne, declarație fermă în prima zi de mandat: Eu nu mai vreau ca niciun român să fie bătut

Ministrul de Interne, declarație fermă în prima zi de mandat: Eu nu mai vreau ca niciun român să fie bătut

25 Iul 2019   •   09:35
Ministrul de Interne, declarație fermă în prima zi de mandat: Eu nu mai vreau ca niciun român să fie bătut
Sursa foto: Foto: Presidency.ro

Nicolae Moga le-a transmis jandarmilor că nu-și dorește să mai vadă români bătuți pe stradă, dacă aceștia respectă legea. Totodată, noul ministru de Interne le-a transmis angajaților MAI că nu va colabora cu ei dacă mint sau nu-și fac datoria impusă de lege.

”Referitor la 10 august: a fost un eveniment nefericit, cu mai multe elemente. Ca ministru de Interne, eu cer ca niciun cetățean român să nu mai fie bătut de un jandarm, dacă respectă legea. De asemenea, nu doresc ca niciun jandarm să fie umilit sau bătut de protestatari.

Trebuie stabilit ce mod de lucru vrem să urmăm: ne place ceea ce vedem în UE și în SUA, atunci vom prelua acel model. Deocamdată noi avem niște regulamente. Dacă vrem altceva, nicio problemă, se pot schimba.

Deocamdată, eu plec cu dreptul, dar vă spun cu sinceritate: cine minte, cine nu-și face datoria nu va colabora cu mine.”, a mai spus noul ministru de Interne.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close