Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul interimar al Justiției a făcut anunțul: Se suspendă alegerea procurorului general

Ministrul interimar al Justiției a făcut anunțul: Se suspendă alegerea procurorului general

Ministrul interimar al Justiției a făcut anunțul: Se suspendă alegerea procurorului general
30 Apr 2019   •   11:01

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a susținut miercuri, la sediul ministerului, o scurtă declarație de presă. Birchall a suspendat procedura pentru alegerea procurorului general al României.

”Am decis revocarea cu efecte imediate a următoarelor proceduri: 1. Procedura de selecție a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire pentru funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înaltea Curte de Casație și Justiție și 2. Procedura de selecție a adjunctului membrului național la Eurojust. Procedurile de selecție vor fi reluate în perioada imediat următoare. Detaliile privind dosarele de candidatură, calendarul procedurilor și alte informații de interes vor fi comunicate în mod util.

Vă aduc la cunoștință că voi pleca la Bruxelles la Summit-ul Statele Unite-Uniunea Europeană în domeniul Energiei. Am confirmat participarea la acest evenimnt de foarte mult timp. Cu această ocazie voi avea şi o întâlnire bilaterală cu un membru marcant al administraţiei Trump”, a declarat Ana Birchall.

×
Subiecte în articol: Ana Birchall
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close