Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul Justiției, apel la calm către protestatari

Ministrul Justiției, apel la calm către protestatari

Ministrul Justiției, apel la calm către protestatari
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    01 Feb 2017   •   15:42

Ministrul Justiţiei a făcut, miercuri, o conferinţă de presă inopinată la Camera Deputaţilor, în sala de grup a PSD, el transmiţând protestarilor un apel la calm şi precizând că oportunitatea emiterii OUG pe Justiţie i-a aparţinut, ca ministru, dar ultimul cuvânt îl vor avea parlamentarii.

"Noi am comunicat, dar din păcate s-a comunicat trunchiat, fiecare citeşte legea cum doreşte şi o interpretează în acelaşi fel. Doresc să transmit un semnal de calm, toţi cei care protestează, e un drept constituţional al dumnealor. Şi la Mnisterul Justiţiei, toţi cei care au dorit să protesteze, i-am aşteptat, am discutat cu dumnealor, în schimb oportunitatea este a ministrului, iar ultimul cuvânt îl aveţi dumneavoastră, colegii mei parlamentari", a spus Iordache în sala de grup a PSD, unde se aflau deputaţii PSD şi reprezentanţii presei.

Iordache a refuzat să răspundă oricărei întrebări a presei. În momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă îşi va da demisia ca urmare a protestelor, Iordache a evitat să răspundă, iar întrebarea a fost primită cu rumoare şi răspunsuri negative din partea deputaţilor PSD.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Florin Iordache protestatari proteste
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close