x close

Ministrul Justiției cere revizuirea sentințelor date pe protocoalele cu serviciile secrete: Voi propune o ordonanță de urgență!

de S.T.    |    01 Aug 2018   •   22:36
Ministrul Justiției cere revizuirea sentințelor date pe protocoalele cu serviciile secrete: Voi propune o ordonanță de urgență! Foto: captură Antena 3 Exclusiv

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, va propune adoptarea unei ordonanțe de urgență prin care va da șansa celui care are sentimentul că e condamnat pe nedrept, pe protocoale sau interceptări nelegale, să se convingă dacă e dreaptă sau nu condamnarea sa.

„Condamnatul să solicite revizuirea hotărârii, să avem un filtru de admisibilitate, un judecător să deschidă dosarul și dacă e vorba de protocoale sau interceptări nelegale să pună cererea în procedura de reformare, cu un termen”, a precizat ministrul.

Potrivit ministrului, această ordonanță de urgență va da posibilitatea oricărui condamnat să se apropie de dosar, să ceară unui judecător să verifice dacă hotărârea lui de condamnare a fost pronunțată pe baza celor două elemente: interceptări nelegale și/sau protocoale.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

 

Parteneri
Parteneri
sati