Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul Justiției îi răspunde lui Augustin Lazăr

Ministrul Justiției îi răspunde lui Augustin Lazăr

Ministrul Justiției îi răspunde lui Augustin Lazăr
27 Aug 2018   •   16:15

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat că îi va răspunde, marți, lui Augustin Lazăr. Reacția vine după ce Procurorul General a făcut o serie de acuzații la adresa ministrului. 

„In cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi sustine o conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ ! Voi anunta presa, in timp util!”, a scris Tudorel Toader, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Augustin Lazăr îl acuză pe Tudorel Toader de minciună. ”Public corespondența cu ministrul Justiției”

Procurorul general a prezentat date despre corespondenţa purtată cu Consiliul Superior al Magistraturii şi cu Ministerul de Justiţie pe tema protocoalelor, afirmând că este o perioada „foarte sensibilă pentru justiţie şi pentru statul de drept”, Lazăr a afirmat că primele informaţii despre existanţa protocolului din decembrie 2016 au fost prezentate instituţiilor abilitate în martie 2017, precizând că ”adevărul este riguros, este concret, este unul singur”.

În plus, procurorul general a afirmat că toate protocoalele cu SRI au fost denunţate de părţi, fiind, lipsite de efecte.

Anterior, Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că nu consideră că există un conflict între el şi procurorul general Augustin Lăzăr, în legătură cu începerea procedurii de evaluare a acestuia. viewscnt

×
Subiecte în articol: raspuns Augustin Lazar tudorel toader
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close