Antena 3 Actualitate Justiție Ministrul Justiției: Luni trimit la Ministerul Public rezultatele verificărilor legate de arhiva SIPA

Ministrul Justiției: Luni trimit la Ministerul Public rezultatele verificărilor legate de arhiva SIPA

09 Iul 2017   •   19:39
Ministrul Justiției: Luni trimit la Ministerul Public rezultatele verificărilor legate de arhiva SIPA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că în cursul zilei de luni va transmite la Ministerul Public rezultatele verificărilor privind deţinerea de certificate ORNISS de către vizitatorii arhivei SIPA şi estimează că miercuri Comisia de inventariere a arhivei îşi va începe activitatea.

"În cursul zilei de mâine, voi transmite către Ministerul public, rezultatele verificărilor privind deţinerea de certificate ORNISS de către vizitatorii arhivei SIPA! Până miercuri, Secretariatul General al Guvernului urmează să ne transmită cele două propuneri pentru constituirea Comisiei de inventariere a arhivei. Consiliului Superior al Magistraturii, solicitat în scris să se consulte cu asociaţiile profesionale în vederea desemnării unui magistrat care să devină membru în Comisia de inventariere, nu a formulat nici un răspuns! În cursul zilei de miercuri (12 iulie), după desemnarea preşedintelui, Comisia îşi va începe activitatea!", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Pe 3 iulie, ministrul susţinea că are cunoştinţă de faptul că au existat vizitatori ai arhivei SIPA care nu deţineau certificate ORNISS.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close