Antena 3 Actualitate Justiție Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut informații despre legile justiției de la Parlament

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut informații despre legile justiției de la Parlament

26 Feb 2018   •   16:55
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut informații despre legile justiției de la Parlament

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a cerut conducerii Camerei Deputaților mai multe informații privind legile Justiției. 

"Pe 14-16 martie va veni o delegaţie pentru evaluarea MCV. Rugămintea domnului ministru (Tudorel Toader - n.r.) este ca până pe 1 martie Parlamentul să îi pună la dispoziţie anumite informaţii. Rolul Biroului permanent este de a trimite Comisiei juridice, iar comisia îi va răspunde ministrului Justiţiei în termenul convenit", a precizat secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, la finalul şedinţei Biroului permanent. 

"În vederea pregătirii corespunzătoare a misiunii de evaluare, inclusiv în scopul întocmirii raportului de progrese, am aprecia primirea unei contribuţii din partea Camerei Deputaţilor pentru perioada de referinţă septembrie 2017 - februarie 2018", spune ministrul Justiţiei în scrisoarea trimisă Camerei Deputaților. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close