Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul Justiției Tudorel Toader, reacție la soluția PNL pentru decongestionarea penitenciarelor

Ministrul Justiției Tudorel Toader, reacție la soluția PNL pentru decongestionarea penitenciarelor

Ministrul Justiției Tudorel Toader, reacție la soluția PNL pentru decongestionarea penitenciarelor
Sursa foto: Foto: presidency.ro
05 Mar 2017   •   13:10

Ministrul Justiției a comentat, într-o intervenție telefonică la News Magazine, soluția propusă de PNL pentru decongestionarea penitenciarelor, în așa fel încât condamnații să facă închisoare numai în weekend.

Preocuparea față de condițiile de executare a pedepselor din penitenciare e o preocupare comună, a întregii societăți și, în mod evident, a Parlamentului. În ultimii ani au fost diversificate pedepsele și individualizate mijloacele de executare a pedepselor, a spus ministrul, arătând că salută orice propunere de natură să îmbunătățească condițiile din penitenciare.

Cu toate acestea, ministrul Tudorel Toader a ținut să sublinieze că orice propunere de acest gen trebuie să vină cu surse concrete de finanțare.

PNL a depus la Senat un proiect de lege în care se regăsesc propuneri ca închisoarea la domiciliu sau munca in folosul comunităţii pentru cei cu pedepse mai mici de 4 ani. 

 

×
Subiecte în articol: tudorel toader ministrul Justitiei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close