Antena 3 CNN Actualitate Justiție Percheziții DNA la Consiliul Județean Vâlcea

Percheziții DNA la Consiliul Județean Vâlcea

Percheziții DNA la Consiliul Județean Vâlcea
30 Mar 2016   •   09:10

UPDATE: Vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că perchezițiile DNA vizează mai multe compartimente din cadrul instituției și că au la bază anumite "sesizări și reclamații".

"Da, există percheziții la această oră ale serviciului teritorial DNA Pitești, care vizează mai multe compartimente din cadrul CJ. Se adună documente. Este o procedură legală, mai multe informații nu am nici eu (...)", a precizat Bulacu.

----------------------------

Mai multe percheziţii sunt în desfăşurare miercuri dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea şi la domiciliile unor angajaţi ai instituţiei, scrie Agerpres.

Surse judiciare afirmă că percheziţiile procurorilor DNA l-ar viza pe directorul tehnic al instituţiei, Florea Mierluş, şi licitaţiile de asfaltare a unor drumuri judeţene. 

Aceasta este a doua descindere a DNA la sediul CJ Vâlcea în decurs de o lună, după ce procurorii DAN au efectuat percheziţii într-un dosar privind lucrări efectuate cu fonduri europene în cazul CET Govora, cinci angajaţi ai instituţiei, inclusiv preşedintele Gheorghe Păsat, fiind oficial urmăriţi penal în acest caz. 

×
Subiecte în articol: perchezitii DNA
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close