Antena 3 CNN Actualitate Justiție Percheziţii la Primăria Şelimbăr. Edil anchetat pentru retrocedări ilegale de 114 milioane euro

Percheziţii la Primăria Şelimbăr. Edil anchetat pentru retrocedări ilegale de 114 milioane euro

Percheziţii la Primăria Şelimbăr. Edil anchetat pentru retrocedări ilegale de 114 milioane euro
14 Oct 2015   •   09:25

Procurorii DNA efectuează miercuri percheziţii la Primăria Şelimbăr şi la Oficiul de Cadastru Sibiu, iar ancheta vizează retrocedări ilegale de suprafeţe de teren, în valoare de peste 114 milioane euro.  În cauză sunt implicaţi primari, avocaţi, notari, oameni de afaceri şi membri ai comisiei de retrocedare. 

DNA a anunţat miercuri că procurorii efectuează percheziţii în 61 de locaţii situate în judeţele Sibiu, Braşov, Ilfov şi Neamţ, din care două sunt sediile unor instituţii publice, într-un dosar de fapte de corupţie comise în perioada 2005 - 2015. 

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2005 - 2015. 

În cursul zilei de 14 octombrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se desfăşoară percheziţii domiciliare în 61 de locaţii situate în judeţele Sibiu, Braşov, Ilfov şi Neamţ, din care două sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

×
Subiecte în articol: descinderi perchezitii Sibiu coruptie
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close