Antena 3 CNN Actualitate Justiție Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză detectorul de minciuni. Avocatul familiei: ”Mi se obstrucționează accesul la dosar”

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză detectorul de minciuni. Avocatul familiei: ”Mi se obstrucționează accesul la dosar”

Agentul de poliție care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni nu mai vrea să facă testul poligraf. Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, susține că va depune o plângere penală pentru că i se obstrucționează accesul la dosar.

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză detectorul de minciuni. Avocatul familiei: ”Mi se obstrucționează accesul la dosar”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Feb 2022   •   22:52

„Eu aflu acum de la dumneavoastră că acest polițist nu vrea să facă testul pentru că toată ziua Brigada Rutieră a refuzat orice fel de dialog, deși aveau dispoziție din partea procurorului. Au refuzat să pună la dispoziție această informație. Mai mult, urmează să depun o plângere penală împotriva celor care anchetează de la Brigada Rutieră pentru obstrucționarea vădită a accesului meu la dosarul respectiv, deși aveau această obligație.

Dați-mi voie să vă spun, printre altele, că polițistul a intrat prin spatele instituției, nu știu câți dintre noi, dacă ne-am fi prezentat în calitate de inculpați, am fi intrat pe la locul unde intră VIP-urile din Brigada Rutieră. Cert este că polițistul a intrat astăzi în calitatea lui de polițist acolo, nu în calitate de inculpat.

(...) Țin să vă aduc aminte că la prima audiere la care am participat, același comisar-șef, Brăgădireanu Valentin, mi-a spus că eu nu am voie să adresez întrebări martorului și să mă duc la instanța de judecată, și acum îl primește pe polițist prin spate, pe la intrarea pentru VIP-uri, și nici măcar nu respectă ordinele procurorului, care este în concediu medical, și i-a spus foarte clar să îmi comunice ceea ce s-a întâmplat astăzi, dacă polițistul urmează să fie supus testului poligraf sau nu.”, a spus avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: politist accident Adrian Cuculis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close