Antena 3 Actualitate Justiție Prima reacție a fostului preşedinte al ASF Dan Radu Ruşanu, după ce a fost achitat în Dosarul ASF-Carpatica

Prima reacție a fostului preşedinte al ASF Dan Radu Ruşanu, după ce a fost achitat în Dosarul ASF-Carpatica

28 Iun 2017   •   16:46
Prima reacție a fostului preşedinte al ASF Dan Radu Ruşanu, după ce a fost achitat în Dosarul ASF-Carpatica
Sursa foto: Foto: Intact Images

Fostul preşedinte al ASF Dan Radu Ruşanu a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul ASF-Carpatica, decizia fiind definitivă.

Intrat prin telefon în emisiunea 100 de minute, Rușanu a avut o primă reacție la decizia de la Înașta Curte de Casație și Justiție.

„Mă bucur că Curtea Supremă a menținut decizia Curții de Apel București, un judecător de la Curtea de Apel m-a achitat, trei judecători de la Înalta Curte m-au achitat în unanimitate, să sperăm că justiția din România ușor-ușor începe să-și intre pe făgașul normal, că judecătorii încep ce să fie cea ce sunt, adică magistrații sunt judecătorii și nu procurori, iar parodiind titlul cărții mele: Mai sunt judecători la Berlin, aș putea să spun că mai sunt judecători și în București. (...)Achitat nu pentru că nu sunt probe, ci pentru că fapta nu există, 52 de fapte materiale,judecătorii de la două instanțe au decis că fapta nu există”, a declarat Rușanu la Antena 3.

Întrebat dacă va da statul român în judecată, fostul preşedinte al ASF a declarat: „Sunt destul de bulversat, să mă bucur, după o perioadă de timp o să iau o decizie în legătură cu acest lucru”.

×
Subiecte în articol: 100 de minute dan radu rusanu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close