Antena 3 CNN Actualitate Justiție Primarul din Predeal, condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu

Primarul din Predeal, condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu

Primarul din Predeal, condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Cocoș
21 Apr 2017   •   13:05

Primarul din Predeal, Liviu Cocoş (PNL), a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, el fiind acuzat că, alături de 12 consilieri locali, a atribuit preferenţial în 2011 locuinţe ANL unor familii, deşi aceastea aveau un punctaj mai mic decât alte persoane înscrise pe listă.

Primarul din Predeal şi cei 12 consilieri locali din mandatul trecut au fost condamnaţi în primă instanţă în aprilie anul trecut de Judecătoria Braşov, însă au contestat decizia, iar Curtea de Apel Braşov a respins, ieri, contestaţiile depuse şi a menţinut decizia dată de Judecătoria Braşov.

„Respinge, ca nefondate, apelurile declarat de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Braşov, inculpaţii Cocoş Liviu, Bucur Nicolae, Bordea Alina, Nedelcu Ştefan, Ilie Lucian, Hogea Mihaela Crinela,Frăţilă Marcel, Bogdan Dănuţ Ioan, Pop Valentin Gheorghe, Pop Ilie, Vitiuc Elena Anemaria, Toma Vasile, Nedeluţ Andreea, părţile civile Alecu Marius Eusebiu, Călin Marian, Oneaţă Ion Sabin, Şerban Loredana Mihaela, Cojocaru Maria, Necula Stela, Caţa Mariana împotriva sentinţei penale nr. 807/27.04.2016 pronunţată de Judecătoria Braşov în dosarul penal nr. 2509/197/2014, pe care o menţine. Definitivă“, se arată în sentinţa publicată pe portalul instanţei.

Primarul Liviu Cocoş se află la cel de-al doilea mandat la Primăria Predeal, din partea PNL.

Actualul primar al oraşului Predeal, Liviu Cocoş, şi cei 12 consilieri au fost trimişi în judecată, în ianuarie 2014, de Parchetul Judecătoriei Braşov pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, după ce, în 2011, în calitate de consilieri locali au ignorat o hotărîre judecătorească şi au atribuit ilegal şase locuinţe ANL.

×
Subiecte în articol: abuz in serviciu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close