Procurorii militari au descins la Academia Navală din Constanța. Sunt vizate fapte de corupție

10 Noi 2016   •   10:35
Procurorii militari au descins la Academia Navală din Constanța. Sunt vizate fapte de corupție

Procurorii militari din DNA efectuează joi percheziţii la Academia Navală din Constanţa, iar cercetările vizează fapte de corupţie în legătură cu promovarea unor examene, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. 

Potrivit acestora, în cauză se anchetează infracţiuni de luare şi dare de mită privind promovarea unor examene sau unor restanţe. 

Sursele citate au precizat că ancheta ar viza cadre universitare de la Academia Navală din Constanţa. 

DNA a anunţat joi că procurorii efectuează şapte percheziţii în judeţul Constanţa, dintre care trei la sediul unei instituţii publice, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în 2016. 

"Procurori militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiunile de corupţie săvârşite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în cursul anului 2016. În cursul zilei de 10 noiembrie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 7 locaţii situate în judeţul Constanţa, din care trei locaţii sunt situate în sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de DNA. 

Sursă: Agerpres
x close