Antena 3 CNN Actualitate Justiție Răsturnare de situaţie în cazul lui Sorin Oprescu

Răsturnare de situaţie în cazul lui Sorin Oprescu

Răsturnare de situaţie în cazul lui Sorin Oprescu
12 Sep 2015   •   22:28
Apar noi detali despre şpaga pe care ar fi primit-o primarul capitalei Sorin Oprescu. Totul ar fi plecat de la un împrumut pe care edilul i l-ar fi cerut fostului său şofer, acum om de afaceri implicat în tranzacţii inclusiv cu directorul administraţiei cimitirelor, cel care îl şi acuză pe Oprescu de luare de mită.  Directorul Administraţiei cimitirelor este cercetat, la rândul său, de procurorii DNA pentru afaceri ilegale, încă din luna martie.

Fostul şofer ar fi negociat mita cu directorul de la administraţia cimitirelor, şpagă de care Sorin Oprescu nu ar fi ştiut.

Edilul capitalei i-ar fi un imprumut fostului şofer, iar anchetatorii cred că banii pe care i-a primit sunt de fapt din şpaga pe care fostul şofer a negociat-o cu directorul administraţiei cimitirelor.

Anchetatorii au declarat că nu i-au mai putut face flagrant lui Sorin Oprescu şi că s-au bazat pe banii primiţi, dar şi pe interceptări.

Până în acest moment, principalele acuze vin din partea directorul de la administraţia cimitirelor că spune că edilul ar fi ştiut de unde provin banii.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii au găsit suma de 25 de mii de euro în maşina şi casa sa.
 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu mita Adina Anghelescu
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close