Antena 3 CNN Actualitate Justiție RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Ce i-a spus Dincă bunicului Luizei la telefon a doua zi după ce o răpise

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Ce i-a spus Dincă bunicului Luizei la telefon a doua zi după ce o răpise

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Criminalul din Caracal l-a sunat pe bunicul Luizei a doua zi după ce o răpise pe aceasta și i-a spusc că tânăra le transmite că nu vrea să se mai întoarcă acasă.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Ce i-a spus Dincă bunicului Luizei la telefon a doua zi după ce o răpise
17 Ian 2020   •   18:00

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ Pe 15 aprilie 2019, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a ieșit în stradă, în dreptul locuinței, făcând autostopul, iar apoi cu mașină de ocazie s-a deplasat la Craiova, coborând în dreptul complexului comercial denumit ”Bănie”. De aici, cu un taxi s-a deplasat în zona de sud a mun. Craiova, în târgul de mașini unde a achiziționat  o cartelă prepaid cu nr.și un telefon marca  second-hand ieftin. Acesta a apelat numărul de telefon primit de la victima MELENCU MIHAELA LUIZA și astfel a purtat o convorbire cu martorul I.S., bunicul fetei, căruia i-a spus că ”Luiza la insistențele unei bune prietene, nu mai vrea sa vina acasă și nu vrea să vorbească cu familia”.

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE a închis brusc convorbirea, a scos cartela din telefon și apoi a aruncat atât cartela, cât și aparatul telefonic tot în zona târgului, după care a luat un taxi din târg și s-a deplasat înapoi la complexul comercial ”Bănie”, de unde a luat o ocazie spre locuința sa, ajungând în jurul orelor 11:00, în Caracal. 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Luiza Melencu
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close