Antena 3 CNN Actualitate Justiție RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Complicele lui Dincă a văzut-o pe Luiza legată în mașină și a vrut și el întrețină relații sexuale cu ea

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Complicele lui Dincă a văzut-o pe Luiza legată în mașină și a vrut și el întrețină relații sexuale cu ea

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Criminalul din Caracal a întrebat-o pe Luiza Melencu dacă are prietene care fac sex pe bani. Apoi i-a oferit bani tinerei pentru ca aceasta să-i facă sex oral. Fata l-a refuzat.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Complicele lui Dincă a văzut-o pe Luiza legată în mașină și a vrut și el întrețină relații sexuale cu ea
17 Ian 2020   •   17:38

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Criminalul din Caracal Gheorghe Dincăl a întrebat-o pe Luiza Melencu după ce a luat-o cu  mașina dacă e dispusă să-i facă sex oral. I-a oferit și bani, dar tânăra l-a refuzat pe motiv că este virgină și nu face niciun fel de sex.

Dincă a început să o chestioneze pe tânără, conform propriilor susțineri, întrebând-o dacă aceasta are prietene care fac sex pe bani, răspunsul fetei fiind afirmativ.  Inculpatul a susținut și că a încercat în timpul deplasării cu mașina să îi ofere fetei suma de 20 lei pentru a întreține cu el un act sexul oral. Victima MELENCU MIHAELA LUIZA nu numai că nu a atins banii oferiți, dar s-a arătat contrariată de propunerea lui DINCĂ GHEORGHE și i-a spus că nu face niciun fel de sex, întrucât este virgină, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Inculpatul a insistat și, conform propriei declarații, i-a mai pus încă 50 lei pe bancheta din spate, propunerea fiind în continuare refuzată de victimă.

În acest timp, autovehiculul a rulat până în apropierea intrării în comuna DIOȘTI, moment în care inculpatul DINCĂ GHEORGHE a oprit pe partea dreaptă a drumului european E70, în afara părții carosabile, a procedat la blocarea portierelor din spate ale autoturismului, a coborât de la volan și  a urcat lângă victimă pe locul din stânga spate.

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE, conform propriilor declarații, i-a mai oferit fetei încă 50 lei, cu solicitarea de a întreține un act sexual oral cu aceasta, însă fata a refuzat cu tărie și, sesizând primejdia în care se afla, a început să strige că nu dorește acest lucru și că este virgină, țipând după ajutor.

Aflat în fața refuzului categoric al fetei, inculpatul DINCĂ GHEORGHE și-a urmat planul de răpire a tinerei, astfel încât a folosit violența fizică și verbală,  lovind-o peste față cu palma și a trăgând-o de păr, pentru a o forța să se poziționeze cu spatele la el și cu fața în jos pe banchetă. Inculpatul și-a scos apoi cureaua de la pantaloni și i-a legat victimei ambele mâini la spate, imobilizând-o.

În timpul acestor agresiuni fizice și sexuale contra victimei, telefonul fetei a căzut pe jos în interiorul mașinii la picioarele inculpatului, astfel că, mai înainte de a coborî pentru a se urca din nou la volan, acesta s-a aplecat și l-a luat. În continuare, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a coborât din mașină și a urcat la volanul autovehiculului, cu intenția de a duce fata în locuința sa, unde își pregătise toate condițiile pentru a putea să o țină captivă și să o exploateze sexual în interesul său propriu. 
Pe drum, coborând geamul portierei din stânga față în jos (partea șoferului), din mers, cu mâna stângă, a aruncat telefonul fetei pe marginea drumului european E70 pe cealaltă parte, peste calea de rulare.
Pe tot parcursul traseului spre casa inculpatului victima MELENCU MIHAELA LUIZA a plâns mereu, fapt ce l-a determinat pe inculpat să îi mai dea o palmă peste față pentru a o face să înceteze, solicitându-i totodată imperativ să nu ridice capul de pe banchetă, ci doar când îi va permite el, sub amenințarea că dacă nu îl ascultă, „o va încurca rău”, fata supunându-se, din teamă. 
Inculpatul DINCĂ GHEORGHE a condus autoturismul până la locuința sa din mun. Caracal, str. Craiovei, nr. 169, unde a oprit pe partea dreapta a carosabilului, lăsând motorul pornit, apoi a coborât și a descuiat poarta mică de acces, iar ulterior a deschis porțile mari din fier (prin desfacerea drugurilor ce asigură închiderea lor), grăbindu-se să introducă mașina în curte. După ce a desfăcut sistemul de închidere, inculpatul a deschis porțile mari către stradă, punându-le două pietre ca să le țină deschise și să permită accesul autoturismului. A urcat în mașină și a virat dreapta, introducând autoturismul în curte, pe aleea de acces.

În timpul în care inculpatul DINCĂ GHEORGHE a mers către porțile mari preocupat să le închidă cât mai repede și de asemenea să încuie și poarta mică cu cheia, inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN s-a deplasat din spatele autoturismul către fața acestuia și, uitându-se prin parbrizul mașinii, a observat-o pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, care se ridicase de pe banchetă din spate și țipa către el, cerându-i ajutor.

Inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN, fără a avea vreun minim gest de acordare a ajutorului, a mai luat o gură de țuică din sticla pe care o avea asupra sa, apoi a băgat-o în partea interioară a gecii lui și a continuat să o privească pe victimă prin parbriz.

Situația creată l-a înfuriat pe inculpatul DINCĂ GHEORGHE, acesta având inițial intenția să-l agreseze pe ”Fănică”, însă a realizat rapid tardivitatea unei astfel de atitudini, deoarece inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN îl surprinsese cu fata sechestrată în autoturism și o auzise strigând după ajutor. Atunci inculpatul DINCĂ GHEORGHE s-a decis să-i ofere o explicație sumară inculpatului RISIPIȚEANU ȘTEFAN, spunându-i că este „o fată cu care a aranjat” să întrețină raporturi sexuale.

 Imediat, inculpatul RISIPIȚEANU ȘTEFAN i-a cerut lui DINCĂ GHEORGHE să-i permită și lui să întrețină un raport sexual cu aceasta, întrucât nu mai avusese relații intime de foarte mult timp. 

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE i-a cerut lui RISIPIȚEANU ȘTEFAN să meargă în curte, la foișorul aflat lângă zona cu nutrii, să își facă țigări din tutun și hârtie de ziar, promițându-i că va discuta cu persoana din mașină dacă aceasta ar dori să întrețină relații sexuale și cu el.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close