Antena 3 CNN Actualitate Justiție RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu. Propunerea pe care i-a făcut-o în mașină

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu. Propunerea pe care i-a făcut-o în mașină

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Criminalul din Caracal pare să fi aplicat același scenariu în cazul răpirii Alexandrei Măceșanu ca în cel al Luizei Melencu. A zărit o tânără care aștepta o mașină la ocazie și apoi a început să-i facă propuneri sexuale. Când a fost refuzat, a început să o lovească și a răpit-o.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu. Propunerea pe care i-a făcut-o în mașină
17 Ian 2020   •   18:21

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ În dimineața zilei de miercuri, 24 iulie 2019, MĂCEȘANU ALEXANDRA MIHAELA s-a hotărât să plece în mun. Caracal pentru a se întâlni cu prietenul său, martorul ROȘIANU ALIN MARIAN, hotărâre pe care a comunicat-o și mamei sale,  astfel că a ieșit  în fața locuinței, așteptând ”la ocazie”, se arată în rechizitoriul procurorilor în cazul Dincă.

În jurul orelor 09:00,  inculpatul DINCĂ GHEORGHE, aflat la volanul  autoturismului său marca Renault Megane se deplasa din direcția CARACAL spre SLATINA, a observat-o pe MĂCEȘANU ALEXANDRA  MIHAELA așteptând la ocazie, pe partea stângă a drumului, făcând cu mâna la mașinile ce treceau spre Caracal. 
Realizând că victima MĂCEȘANU ALEXANDRA MIHAELA intenționează să meargă în mun. CARACAL, inculpatul a mai rulat spre com. Osica de Sus aproximativ 200 m., apoi a efectuat o manevră de întoarcere bruscă în fața autoturismului condus pe sensul opus de   și când a ajuns în dreptul fetei a oprit, oferindu-se să o transporte spre mun. Caracal, tânăra urcând pe locul din dreapta spate, întrucât scaunul din dreapta față era ocupat cu diverse acte, astfel că singura opțiune era bancheta din spate.

Pe drum, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a început să poarte discuții cu fata, aflând astfel că este minoră, respectiv că este elevă la liceul din mun. Caracal și că în acel moment mergea în acea zonă să se întâlnească cu un băiat.

Inculpatul DINCĂ GHEORGHE s-a interesat dacă mai are colege  care fac naveta la liceu, cu ce se deplasează dimineața la școală, astfel că fata, răspunzând cu sinceritate la întrebări,  i-a spus că sună la taxi, care vine şi o transportă la școală, singură, de 20 ori pe lună. Întrebările inculpatului au vizat și veniturile familiei, fata comunicându-i că părinții săi sunt salariați. A întrebat-o totodată unde vrea să coboare și fata i-a zis că dorește să ajungă la liceu.
Ca și în cazul primei victime, inculpatul DINCĂ GHEORGHE s-a îndreptat spre locul solicitat de MĂCEȘANU ALEXANDRA MIHAELA, ajungând în Caracal și îndreptându-se spre Liceul Mihai Viteazu de pe strada Târgu Vechi, nr. 7, din mun. Caracal, iar când a ajuns în apropiere a oprit autoturismul, a coborât de la volan și s-a urcat în spate oferindu-i, conform propriilor susțineri, suma de 50 lei și solicitându-i întreținerea unui act sexual oral. 
Întrucât victima MĂCEȘANU ALEXANDRA MIHAELA l-a refuzat categoric și aducându-i la cunoștință faptul că este virgină,  a început să țipe după ajutor, cerându-i imperativ să o lase în pace. Inculpatul DINCĂ GHEORGHE i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste față, dând astfel curs planului său de recrutare prin răpire a fetei, intenția fiind aceea de a o duce în locuința sa unde să poată dispune de ea pentru exploatarea sexuală, se arată în document.

×
Subiecte în articol: Alexandra Măceşanu Gheorghe Dincă
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close