Antena 3 CNN Actualitate Justiție Senatorul Doina Tudor: Nu am nicio vinovăție; îi rog pe colegi să voteze cum consideră de cuviință

Senatorul Doina Tudor: Nu am nicio vinovăție; îi rog pe colegi să voteze cum consideră de cuviință

Senatorul Doina Tudor: Nu am nicio vinovăție; îi rog pe colegi să voteze cum consideră de cuviință
18 Feb 2016   •   21:18

Senatorul Doina Tudor se consideră nevinovată și îi roagă pe colegii săi să voteze solicitarea DNA privind arestarea sa preventivă așa cum consideră de cuviință.

"Am fost chemată astăzi de urgență să mă prezint la DNA. Mi s-a spus că am calitatea de suspect și până seara văd că am altă calitate. Nu știu nimic, nici măcar de ce, cum. Nu am nicio vinovăție", a afirmat Doina Tudor joi, pentru Agerpres.

Ea a explicat că exact în perioada în care este acuzată că ar fi fost complicele soțului său era "în divorț și în certuri cu acesta".

"Credeți că un bărbat care pleacă de la soția sa, vrea să divorțeze, o trimite să îi facă diverse afaceri? Am avut trei cereri de divorț în 2013 și pronunțarea divorțului a fost în 2014. Dacă s-ar fi vrut, s-ar fi căutat și s-ar fi văzut în toate ziarele și la posturile tv ce emisiuni erau despre soțul meu și despre mine exact în perioada martie-iunie. Eram în certuri. Las logica unui om normal", a adăugat Doina Tudor.

Întrebată ce le transmite colegilor săi, ea a spus: "Nu pot să îmi oblig colegii. O să îi rog să voteze cum consideră ei de cuviință".

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut joi sesizarea Senatului pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatoarei Doina Tudor, acuzată de complicitate la luare de mită.

×
Subiecte în articol: DNA
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close