Antena 3 CNN Actualitate Justiție Sentință-șoc în lupta dintre nepotul miliardarului Carlos Slim și o româncă: Copilul lor va fi luat cu forța de la mamă și trimis în Mexic

Sentință-șoc în lupta dintre nepotul miliardarului Carlos Slim și o româncă: Copilul lor va fi luat cu forța de la mamă și trimis în Mexic

Sentință-șoc în lupta dintre nepotul miliardarului Carlos Slim și o româncă: Copilul lor va fi luat cu forța de la mamă și trimis în Mexic
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
09 Feb 2016   •   15:10
Decizie şocantă a Tribunalului Bucureşti, în războiul dintre una dintre cele mai bogate familii din lume şi una dintre cele mai instarite familii din România. 
 
Judecătorii au decis ca o fetiţă de numai 2 ani să fie trimisă cu forţa în Mexic, la familia tatălui ei, în detrimentul familiei mamei, care a crescut-o aici, în ţară, de la 2 luni. 
 
În spate se află o poveste cu mulţi bani, ameninţări şi urmăriri ca-n filme. Protagonişti sunt miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena, nepotul lui Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume şi românca Irina Cristescu, şi ea membra unei familii foarte înstărite de la noi. 
 
Cei doi s-au cunoscut la New York, în 2011, şi s-au căsătorit câteva luni mai târziu, iar în 2014 s-a născut fiica lor, Alessia Miroslova. 
 
După numai două luni însă, Irina Cristescu şi-a luat fetiţa şi a fugit din Mexic, în cea mai mare taină, la bordul unui avion privat, pe care familia ei ar fi plătit 160.000 de dolari. 
 
Hector Bitar a reacţionat dând-o în judecată pentru răpire internaţională de copii. În cadrul acestui proces, instanţa a decis marți ca micuţa Alessia Miroslava să fie trimisă înapoi în Mexic. Asta deşi miliardul mexican nici măcar nu s-a deranjat să-şi angajeze un avocat, ci a fost reprezentat de un avocat din oficiu.
 

×
Subiecte în articol: carlos slim
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close